LES AMIS DE LA FRANCE
ROMANIA, JUD. HUNEDOARA, ORAS PETRILA , STR. 8 MARTIE NR. 33/2

directioneaza 2%


      Dragi prieteni, știti că aveți dreptul de a direcționa către un ONG 2% din banii pe care îi plătiți statului ca impozit pe salariul ?

     Asta nu înseamnă o cheltuială în plus pentru voi ci doar micul efort de a downloada formularul, a-l scoate la imprimantă, de a-l completa cu datele personale și de a-l duce la Administrația financiară de care apartineți până pe 15 martie 2019 !

    Acest gest ar ajuta eforturile Asociației Culturale “LES AMIS DE LA FRANCE” în promovarea elevilor și liceenilor implicați în proiectele noastre. De aceea, vă rog downloadati și printati formularul accesând linkul:

                                Declaratia 230 pentru venituri din salariu

   Completați-o cu datele voastre și depuneți-o la Administrația financiara. Aceasta conține deja datele de identificare ale ong-ului nostru.

  Nu e nevoie să treceți suma reprezentănd 2%, aceasta va fi completată de cei de la fisc.

 Nu uitati! Nefăcând acest gest, banii respectivi se duc la stat, fără a putea fi folositi eficient pentru acțiuni culturale, precum cele desfasurate de Asociației Culturale “LES AMIS DE LA FRANCE”

 Daca ati redirecționat deja 2% , dar totuși doriti sa ne sustineti o puteti face oricând, cu orice sumă prin donație în contul RO33RNCB0165047535630001 - deschis la BCR Petrosani

                                                                                              Va multumim mult,

                                                                                      Echipa Les Amis de la France